Telefonunuz için sihirli dokunuşlar yapan uygulamalar

Günümüzde telefon için o kadar çok uygulama var ki insan hangisini indireceğini bilemiyor :D
Benim araştırıp beğendiğim bazı uygulamaları paylaşmak istedim.İşte oldukça işe yarar o uygulamalar :



NO1: GREENİFY




1. numaralı batarya tasarruf ettiren programım en çok bu programı kullanmıştım çok işe yarayan bir program Root izni olmadan telefonun Pil tasarrufunu en üst düzeye çıkartabilen bir uygulama.


NO2: SPEEDTEST

speedtest,

Speedtest by Ookla uygulamasını ister telefonunuza indirebilir isterseniz bilgisayardan tarayıcı üzerinden kullanabilirsiniz.Kullanım amacına geldiğimizde speedtest mobil ve kablolu internet bağlantınızın hızını ölçme işini görüyor.

Google Play : Speedtest indir




NO3: TWİLİGHT



Twilight

Twilight gece yatmadan önce telefonla uğraşma alışkanlığı olanların kullanması tavsiye edilen bir uygulama görselde gördüğünüz gibi telefon ekranınızın aydınlığını,gözü yoran renkleri kısarak telefonun gözünüzü yormasını,uykunuzu kaçırmasını engellemek amacıyla kullanılıyor.
twilight google play


NO4: TEXT FAİRY





text scan

4.Sırada ki uygulamamız Text fairy herhangi bir yazıyı barkod tararmış gibi kameraya taratıyorsunuz ve metine dönüştürüyorsunuz. Oldukça pratik bir uygulama.



NO5: WİFİ ANALYZER



wifi analyzer


5. sıradaki uygulamamız wifi analyzer yani wifi sinyal ölçer:wifi özelliklerinizi,bağlantı kalitenizi ölçmeye,analiz etmeye yarıyor.Mesafeye göre ne kadar wifi sinyalin geldiğini görebiliyorsunuz.


NO6: CHROME UZAKTAN MASAÜSTÜ


chrome uzaktan masaüstü


Google chrome üzerinden chrome web mağazasından chrome'a eklenti olarak ekliyorsunuz ve telefonunuza google play'den indiriyorsunuz eşleştirme yapıp telefonunuzdan bilgisayarı yönetebilirsiniz.Chrome uzaktan masaüstü ios içinde kullanılabiliyor.


NO7: REMOTE MOUSE

remote mouse



remote mouse uygulaması uzaktan telefonunuzu mouse olarak kullanmanıza yarıyor.Tabi bu kadarla kalmıyor bilgisayara belirli başlı komutlar göndermenizi de sağlıyor.Hali hazırda kullandığım uygulamalardan birisidir tepki süresi çok hızlı kullanabilmek için bilgisayarınıza ve telefonunuza indirip aynı modem üzerinden  bilgisayara kablosuz mouse olarak telefonunuzu bağlıyorsunuz çok tavsiye ettiğim bir uygulama.
Remote mouse pc indir
Remote mouse Android



NO8: MİCROSOFT LAUNCHER


microsoft launcher


Microsoft launcher şimdiye kadarki kullandığım en estetik launcher olabilir oldukça güzel gayet şık görünümüne bayıldığım bir launcher eğer telefonunuz arayüzünden başka launcher kullanmayı seviyorsanız microsoft launcher nedir kesinlikle deneyimlemeniz gereken bir uygulama.



NO9: ALARMY



Alarmy uygulaması sabah kalkamayanlar için alarmı sürekli kapatıp erteleyenler için yapılmış bir uygulama eğer sabahları uyanamıyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Alarmy 3 moda sahip modlar ise şöyle :

1.Herhangi bir eşyanızın resmini çekip alarm kuruyorsunuz ve sabah o resmin aynısı çekene kadar alarm kapanmıyor.

2.Belirli sayıda matematik problemi çözmenizi istiyor çözene kadar alarm kapanmıyor.

3.Telefonu belli bir süre sallayana kadar alarm kapanmıyor.





NO10: ES DOSYA YÖNETİCİSİ

es dosya yöneticisi


es dosya yöneticisi telefonunuzun dosya yöneticisi ile yetinemiyorsanız kullanmanız gereken bir uygulama birbirinden çeşitli özellikleri bulunmakta son derece kullanışlı hatta bu kadar iyi bir dosya yöneticisi bulabileceğinizi sanmıyorum.
Özellikler : indirme yöneticisi,alan hesaplayıcı,müzik oynatıcı,gizli listesi,temizleyici,note editor,geri dönüşüm kutusu,root gezgini,küçük resim gösterici,bluetooth üzerinden dosya gönderme,wifi üzerinden dosya gönderme(son derece hızlı),uzaktan yönetim,ağ yöneticisi,ağ ayarları,lan sunucusu,rar çözümleyici gibi çok fazla özelliği bulunmakta telefonunuzda çok amaçlı çakı özelliği görebilen bir uygulama uzun zamandır kullanıyorum herkese tavsiye ederim.



NO11: SHAZAM



shazam


SHAZAM NEDİR ? Shazam sizin  dinleyip bulamadığınız şarkıları telefona dinletip bulmanıza yarayan oldukça etkili bir uygulama ios ve android için kullanılabiliyor.Sanırım shazam pc için tamindir gibi sitelerden indirilebiliyor.Ayrıca Shazama benzer programlar'da çok sayıda bulunmakta.







Blogger tarafından desteklenmektedir.