Yolda Giderken Oynayabileceğiniz Eğlenceli Hafif Oyunlar

Bu yazıda deneyimlemeniz gereken birbirinden sıra dışı ama vaktinizi verimli kullanmanız için otobüs yolculuğu yaparken,herhangi bir yerde beklerken oynayabileceğiniz boş zamanınızı eğlenceli dakikalara çevirebilecek oyunları sizin için sıralayacağım.

Ayrıca şunu da unutmayın oyunlar sadece çocuklar için değildir.

1. Crossy Road


crossy road



Oldukça popüler bir mobil oyun olan crossy road oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayabilir.Birbirinden farklı yüzlerce karakteri bulunan crossy road oyununda karakterimiz ile arabalar çarpmadan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyoruz.Ayrıca her karakter için araba modelleri yerine farklı figürler gelebiliyor.
Oynanabilirlik : Yatay Ve Dikey oynanabiliyor Crossy road google play ve app store üzerinden indirilebiliyor. Crossy Road indir : Google play | App Store

2. Doodle Jump

doodle jump


Doodle jump oldukça bilinen oyunların arasında eğer oyunlarla ilgileniyorsanız duymuş olma ihtimaliniz oldukça yüksek.Doodle jump oyununda amacımız engelleri geçerek basamaklardan zıplayarak çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak. Yükseldikçe arkaplan değişiyor ben uzay atmosferine kadar gelebildim bakalım siz nereye kadar gelebileceksiniz ?

Oynanabilirlik : Dikey oynanabiliyor Doodle jump google play ve app store üzerinden indirilebiliyor. Doodle jump oyun indir : Google play | App Store


3. Smash Hit

smash hit

Smash hit oynamak oldukça stres giderici olabiliyor.Oyunun amacı camları kırarak bize çarpmasını engellemek ve mermiler bitene kadar bunu devam ettirmek.Cam kırmak oldukça rahatlatıcı ve eğlenceli smash hit yüklemenizi kesinlikle öneriyorum.
Oynanabilirlik : Yatay oynanabiliyor Smash Hit google play ve app store üzerinden indirilebiliyor. Smash Hit oyun indir : Google play | App Store


4. Trivia Crack

trivia crack


Trivia Crack çok oyunculu bir bilgi yarışması bil ve fethet oyunu gibi çok oyunculu oyunların arasında en yararlı olan oyunlardan birisi trivia crack olabilir.Ayrıca Trivia Crack 2 oyunu da bulunuyor.Trivia Crack oyununun içinde birbirinden farklı binlerce soru bulunuyor.
Oynanabilirlik : Yatay oynanabiliyor Trivia Crack google play ve app store üzerinden indirilebiliyor. Trivia Crack indir : Google play | App Store


5. Brain Dots



brain dots


Brain Dots oyunu oldukça sürükleyici,keyif verici bir oyun.Son derece sade bir görünüme sahip ayrıca oyunu oynarken beyninizin daha farklı düşünmesini sağlayarak yeteneklerinizi geliştiriyorsunuz.Yani beyin egzersizi yapmış oluyorsunuz.Oyunda amacımız mavi ve pembe topu birbirine temas ettirmek çizim yaparak birbirlerine kavuşmasını sağlıyoruz.Oldukça fazla bölüm seçeneği bulunan bu oyunun sizi eğlendireceğine oldukça eminim.
Oynanabilirlik : Yatay oynanabiliyor Brain Dots google play ve app store üzerinden indirilebiliyor. Brain Dots  indir : Google play | App Store


6. Connection




Connection Yani birleştir yeni bir ıq testi bulmaca oyunu olduğunu iddia eden Connection Eğer 200 seviyenin üstüne çıkarsanız gerçek bir dahi olduğunuzu söylüyor.
Oynanabilirlik : Dikey oynanabiliyor Connection google play üzerinden indirilebiliyor. Connection indir : Google play 


7. Dungeon Quest

dungeon quest



Dungeon Quest oldukça hafif bir rpg oyunu yine vakit öldürmenize yarayan oldukça başarılı bir yapım.
Oyunun ana mantığı düşmanları öldürüp etraftaki sandıkları toplayıp level atlamak.
Oynanabilirlik : Yatay oynanabiliyor Dungeon Quest google play ve app store üzerinden indirilebiliyor. Dungeon Quest  indir : Google play | App Store


8.SimSimi Türkçe

simsimi


Simsimi için sanırım bir yapay zeka diyebiliriz.Sizin sorduğunuz sorulara yanıtlar verip,laf dalaşına girebiliyor.Eğlenceli bir uygulama simsimi'ye yeni kelimeler de öğretebiliyorsunuz . Ama dikkat edin mizacı biraz sert gelebilir tabi onunda çözümü var.Ayarlardan spam filtresi vs. özellikleri düzenleyebilirsiniz.
Oynanabilirlik : Dikey oynanabiliyor Simsimi google play ve app store üzerinden indirilebiliyor.
  Simsimi indir : Google play | App Store











9. Plants vs. Zombies


plants vs. zombies

Muhteşem bir strateji oyunu Evinize zombiler saldırıyor ve ölümcül bitkiler,kayalar,çim biçme makineleri gibi aletleri kullanarak zombi saldırılarından evi savunmaya çalışıyorsunuz.
Oynanabilirlik : Yatay oynanabiliyor Plants vs. Zombies google play ve app store üzerinden indirilebiliyor.
  Plants vs. Zombies indir : Google play | App Store

Yakında yazacağım orta sistem gereksinimli oyunlar ve Boyutu 1 gb'den az oyunlar makalelerini okumak için e-posta bültenine sağ taraftan kayıt olabilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.