Pubg lite nasıl indirilir ? ÜCRETSİZ PUBG

pubg



Geçtiğimiz günlerde pugb için düşük sistemli bilgisayarlarda rahat oynayabilmek için lite olan sürüm yayınlandı.Ama tabi ki Global versiyonu daha çıkmadığı için tayland sürümünü ülkemizde nasıl kullanabileceğimizi göstereceğim.

Öncelikle pubg lite pc sürümü için minimum sistem gereksinimlerimiz şöyle :




PUBG LİTE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ :


OSWindows 7,8,10, 64bit
CPUCore i3 2.4GHz
RAM4GB
GPUIntel HD
Graphics 4000
HDD4GB       
                           


PUBG LİTE NASIL İNDİRİLİR ?



Pubg lite pc yükleyenlerden bazılarının  dikkat etmediği nokta ise İşletim sisteminizin 64 bit olması özellikle dikkat edin yoksa oyun hiç açılmaz bile.

İlk olarak oyunu indirme sayfasına gitmek için pubg lite indir.

İndirdiğiniz dosyayı kurduktan sonra sizden giriş yapmanızı isteyecektir.

Giriş yapmadan kapatıyoruz.

Bu adresten kayıt işlemini tamamlayınız.Kayıt olurken güncel bir e-posta adresi verin hesabı onaylamadan giriş yapamıyorsunuz.

kayıt işlemini tamamladıktan sonra ne yazık ki pubg lite vpn kullanılmadan şimdilik kullanılamıyor.O yüzden pubg lite için vpn servisi ile bölgenizi tayland olarak ayarlamanız gerekiyor.


Vpn uygulamanızdan bölgenizi tayland olarak ayarladıktan sonra pubg lite pc
versiyonuna giriş yapın ve indirme işlemini başlatın.(turuncu buton ile)
Oyunun yüklenmesi vpn bağlantı hızınıza göre normal internet bağlantınızdan daha yavaş olacaktır indirme işlemi uzun sürebilir.İndirme tamamlandıktan sonra oyunu oynayabilirsiniz.

Çok merak etmiyorsanız,uğraşmak istemiyorsanız da bir kaç hafta içinde global sürüm yayınlanacaktır.Şuan pubg lite çıkış tarihi global sürüm için henüz tam olarak bilinmiyor.Söylentilere göre 14 şubatta çıkacağı söyleniyordu ama 14 şubatta çıkmayabilir.


Blogger tarafından desteklenmektedir.