Can Sıkıntısını Gideren İlginç ve Eğlenceli 7 Site

Canınız mı sıkılıyor ? O zaman doğru adrestesiniz.
Can sıkıntısı gidermenin yollarını ararken aklıma estikçe ara ara kullandığım bazı siteler geldi ve bu siteleri sizlerle paylaşmak istedim.
Bilgisayarın başında oturup yapacak bir şey bulamadıysanız bu sitelerde vakit geçirmenizi yarayacak oldukça eğlenceli şeyler bulabilirsiniz.Can sıkıntısı için siteler arıyorsanız kesinlikle listemize göz atmanızı tavsiye ederim.

Birbirinden ilginç sitelerimizi görelim :

1. 10FastFingers.com

               link
10fastfingers

10fastfingers :Can sıkıntısı giderecek siteler listemizin ilk sırasında yazma testi sitesi olan 10fastfingers yer alıyor. 10 fast fingers adlı sitede klavyeyi ne kadar hızlı kullandığınızı ölçebiliyorsunuz dakika başına kelime yazma kapasitenizi kaç tuşa bastığınızı ince ayrıntılarıyla birlikte test sonucunda gösterebilen birde 10 parmak yazı yazmayı öğrenmek alıştırma yapmak istiyorsanız bu linke tıklayabilirsiniz. m5 bilişim adlı sitede 10 parmak yazmaya alışabilirsiniz.
10fastfingers'da artık çok oyunculu yazma testi bölümü eklenmiş orada da siteye giren kullanıcılar ile aynı anda yazma testine başlayıp hızınızı kıyaslayabilirsiniz.

2.Web Archive

Can sıkıntısı gidermenin yolları'ndan biri ise web archive, bu site ile herhangi bir sitenin geçmişte nasıl göründüğüne bakabilirsiniz. Bildiğiniz internetin zaman makinesi işte google arama motorunun 2001 yılının nisan ayına ait bir görüntüsü :
              link
web archive google


ayrıca web archive ile kendi alan adınızın geçmişini araştırıp eskiden kullanılmış ise ne için kullanıldığını görebilirsiniz.

3.Kafiyem


bu sitede istediğiniz her kelimeyi aratıp kafiyeli kelimeleri bulabilirsiniz.Adeta can sıkıntısı ilacı olan bu site ile gayet eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

         link

kafiyem


Belki bir gün şarkı yazarken lazım olur falan kullanırsınız.

4.Elma yeme oyunu(sinir bozucu)


Benim sinirlerimi oldukça bozan bir oyun sizin için öyle olmayabilir en azından bir görmeniz için ekledim. site burada

elma yiyen kadın



6. radiooooo.com

Bu site insana muhteşem bir nostalji yaşatıyor o zamanlarda yaşamamış olsak da sanki o zamanlarda gibi hissettiren bir site sitenin sistemi 1900 yılından 10'ar yıl artarak o yıllarda ki radyo yayınlarında çalan şarkıları dinlememizi sağlıyor.
Ayrıca haritadan istediğiniz herhangi bir ülkeyi seçerek o ülkenin radyolarını dinliyorsunuz.
Gece can sıkıntısına ne iyi gelir diye düşünüyorsanız radiooooo.com gayet faydalı olabilir.Bu sitenin istemediğiniz kadar can sıkıntısına iyi gelen şarkılarla dolu olduğunu söyleyebilirim.
           link
dünya radyo harita


bu siteden müzik zevkinizi yakalayabilirseniz saatlerce kitlenebilirsiniz .

7. Dünyanın en amaçsız oyunu


Bu oyunun adı kurabiye tıklayıcı oyunda yaptığınız şey kurabiyeye tıklamak ve tıkladıkça kurabiye kazanmak kazandığımız kurabiyelerle de kendimize kurabiye yapan büyük anneler gibi itemler satın alıp onlarla daha fazla kurabiye yaptırmak ama anlam veremediğim bir şekilde bu oyunu başladıktan sonra bırakamıyorsunuz Geçen günlerde arkadaşım bana işteyim iş yerinde can sıkıntısına ne iyi gelir ? diye sorduğunda önermiştim ve günlerce bu oyunu oynamıştı . Cookie clicker can sıkıntısı gideren siteler listemizde en ilginç siteler arasında.

                  link burada
kurabiye


Ayrıca bu siteyide inceleyebilirsiniz.



Bu yazımızda bazı sitelerden bahsettik ayrıca eğlenceli mobil uygulamalardan bahsettiğimiz yazıyıda buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.