Geçmişte Oynadığımız En Unutulmaz 10 Atari Oyunu

Geçmişte nam salmış en iyi 10 atari oyunu 

   Eskiden herkesin oynamak için can attığı o oynaması aşırı keyif veren atari oyunları'nı hep birlikte hatırlayacağız.İşte en iyi atari oyunları listemizi sıralıyoruz.

Şunu da söylemek istedim eğer listede bulunan oyunları oynamak isterseniz android ve ios için atari oyunlarını google play ve appstore üzerinde aratırsanız bulabilirsiniz. 


 10. Olimpiyat Oyunları(olympic games)


    Bu oyunu oynaması cidden çok zevkliydi hatırlanan en iyi oyunlardan biri diyebilirim.Birde bu  oyunu arkadaşınızla beraber oynuyorsanız ayrı bir keyfi oluyor.

olympic games

9.Tank 1990


    Adından da anlaşıldığı gibi 1990 yapımı tank oyunu aradan 27 sene geçmiş ama hala hatırlıyanlar  vardır.Oyundaki amaç kartalı düşman tanklara karşı korumak ve düşmanların işini bitirmek.


tank

8.Tetris


    Bu oyunu unutmak mümkün bile değil. Peki ya sizce de öyle değil mi ?


tetris



7.Flintstones


    Taş devri çizgi filminin yapılmış en eğlenceli oyunu pek bilen yoktur ama atari ile eskiden fazla  zaman geçirdiyseniz bunu bilirsiniz oyundaki fred çakmaktaş karakterimizi atlatıp,zıplatıp,koşturup  ve en eğlencelisi de onun sopasıyla vahşi hayvanları öldürüp levelleri geçmeye çalıştığımız bir oyun.

flintstones




6.Balloon Fight

     Balloon Fight oyunu  zamanının en zevkli oyunlarından birisi,bu oyundaki amaç sırtınızda iki  balon bulunmakta ve düşmanlarınızın balonlarını patlatmaya çalışırken bu balonları korumanız gerek  balonları patlatma kısmında ise karakterimiz kolunu sallayarak ve balonların yardımıyla uçup  düşmanların balonlarını patlatmaya çalışmakta. Gayet eğlenceli olan bu oyun iki kişi ile de  oynanabilmekte.

balloon fight

5.Contra


    Contra oyununda ise karakterimizin düşmanları öldürüp levelleri geçmesini sağlıyoruz oyunda  farklı mermi atabilmemiz için harfler mevcut bu harfleri kullanabilmemiz için harflerin bulunduğu  yere ateş etmeniz sonrada harfi almanız gerekli iki oyunculu oynaması çok keyifli olan bu oyun  unutulmazlar sıramızda yerini hakediyor.

contra

4.Mortal Kombat


    Mortal Kombat oyunundan  esinlenerek iki adet film çekilmiştir.
 Oyunu hatırlayanlar çok fazladır bu oyunu eskiden oynamamak mümkün müydü ? Çok keyifli
 olan bu karşılıklı dövüş oyunu en efsane olan oyunlardan birisi.

mortal kombat


3.Road Fighter


    En eğlenceli oyunlardan birsi olan Road Fighter oyunu ara ara çok fazla sinir de  bozabiliyor.Oyundaki  amacımız arabanın benzini bitmeden arabayı bitiş çizgisine yetiştirebilmek  tabi ki oyunda çeşitli engellerle karşılaşıyoruz ve bu engeller can sıkıcı olabiliyor ama yinede çok  eğlenceli.

road fighter

2.Pacman


    Pacman oyununu anlatmak pek de gerekli değil herkes tarafından bilinen bir oyun.


pacman


1.Super Mario


    Ve sonunda herkesin beklediği o oyun başka atari oyunları mario kadar hiç bir zaman oynanmadı bazan sabahlara kadar oynadığımız oyunun hala çok sayıda oyuncusu bulunuyor super  mario atarinin klasiği halinde.

super mario

Blogger tarafından desteklenmektedir.